Info
Gymnastik Odder udbyder SMART træning - træning af din hjerne igennem fysisk aktivitet.
Vi ved alle, at det er vigtigt at holde kroppen stærk og sund, men vidste du at det er lige så vigtigt at holde hjernen i form?
Det er muligt at træne, forme og udfordre hjernen lige så meget, som vi kan med kroppen. Vi er rigtig gode til at skabe rutiner. Gøre de samme ting på den samme måde - igen og igen. Vi bliver gode til helt specifikke ting- og glemmer de tusinde andre ting vi kan. Helt ubevidst gør vi hjernen lidt doven - og lige så ubevidst følger kroppen og nervesystemet med.
Det SMARTE er, at hjernen kan trænes. At vi med de helt rigtige øvelser kan skærpe vores hukommelse. Styrke vores balance og koordinationsevne. Gøre os til effektive beslutningstagere, mindske stress og forbedre vores syn, så vi bliver bedre til at styre vores bevægelser.
SMART træning er et tilbud til alle mennekser, der ønsker at udvide hjernens kapacitet, gøre den hurtigere og mere fleksibel. Vi træner hjernen via balance, koordination, orientering, samsyn, hukommelse og opmærksomhed.
Jeg har DGIs SMART træner uddannelse, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et 14 ugers grundforløb med effektiv, udfordrende og sjov hjernebaseret træning.
Vi træner onsdage kl.18.00 - 19.00 på Vestermarkskolen.
Nyt forløb starter onsdag d. 10. januar 2018

Instruktør Marianne Christensen 25 48 88 88
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen