Efterår 2018 - Forår 2019 28.06.2018  -  23.06.2019
Vejledning

Tumlingerne, 2-4 år (tum)
Et mor/far/barn hold for de 2- 4 årige.
På Tumlingerne har vi fokus på bevægelsesglæde. Det er en time, hvor vi løber og danser til musik, hvor vi får sved på panden og hvor vi bevæger os sammen. Vi skal snurre, hoppe, klatre, på hovedet og en masse andet. Forældre deltager aktivt, på lige med børnene.
Dit barn skal stifte bekendskab med forskellige redskabsopstillinger og lære de grundlæggende bevægelser i gymnastikken. Næsten alle får lært at lave en kolbøtte i løbet af sæsonen. I foråret slutter vi af med opvisning i Spektrum, og der vil i den forbindelse være en udgift til t- shirt på max 100 kr.
 
Tid og sted: Torsdag kl. 16:30-17:30, Vestermarken - Gymnastiksal
Sæson: 28 uger (uge 36 - uge 15) 
Pris: 950,- kr.
 
Instruktør: Ditte Pedersen (ditteped@yahoo.dk)
Hjælpeinstruktør: Helene Guldmann Pedersen 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

De små lopper, 1-3 år (dsl)
De små lopper - mor/far/barn

Holdet træner hver anden søndag.Denne time er til sjov og dans for de 1-3 årige. Vi vil, med udgangspunkt i barnets udviklingstrin, synge, hoppe, lege og bevæge vores krop. Vi synger forskellige vuggestue-/dagpleje sange med fagter til.

Vi bruger ærteposer, rasleæg, chiffontørklæder og konkreter til sangene. Vi lærer at lytte til rytmerne i sangene, samt lærer sjove danselege som kan inspirere til nye sange og aktiviteter derhjemme.
Nærværet mellem forælder og barn er i fokus og far/mor deltager aktivt, på lige fod med børnene. Find dit indre legebarn frem og kom og vær med.

Holdet er både for piger og drenge. Far/mor/bedsteforældre må gerne skiftes til at komme.
 
 
 
Sæson: 14 uger (hver anden søndag fra uge 36 - uge 15) Start søndag d. 9. september.
 
Træningstid: hver anden søndag kl. 9.30 - 10.30
 
Træningssted: Vestermarken - gymnastiksal
 
Pris: 475,- kr.
 
Max. deltagerantal: 20 børn
 
Instruktør: Sabrine Overgaard
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Mig og Far, 0-3 år (mof)
Dette hold er for de seje fædre, der gerne vil tumle og være fysisk aktive med deres helt små børn sammen med andre fædre. Holdet er KUN for fædre. Hvis der er enighed om det, kan vi 1-2 gange i løbet af sæsonen invitere MOR med til træning.
 
Øvelserne bygger på tillid og tryghed mellem far og baby. Med udgangspunkt i børnenes forskellige motoriske niveau, vil vi udfordre deres sanser. Vi vil opdele holdet i to aldersgrupper, så der både er plads til de helt små der ligger og kryber og de lidt større, der løber og tumler. Vi sætter forskellige redskaber op, så vi kan dreje, hoppe, trille, rutsje og rotere.
Far skal også have træningstøj på, da vi får sved på panden, når vi skal følge med de små.
 
Træningstid: Onsdage kl. 16.30 -17.30
 
Træningsted: Vestermarken - gymnastiksal
 
Sæson: 28 uger (uge 36 til uge 15)
 
Pris: 950,- kr.
 
Max. deltagerantal: 15 børn
  
Instruktør: Malene Enevold 
 
Forældretræner: Michael Gosvig
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Troldeholdet, 3-5 år (tro)
Holdet er for børnehavebørn og deres forældre/bedsteforældre: alle deltager aktivt, der er ingen tilskuerpladser. Det primære formål med holdet er at styrke barnets sansemotoriske udvikling, herunder balance, rytme og koordination, dernæst at give forældre og børn en mulighed for at starte weekenden med et brag. Vi bruger masser af børnemusik (rock, pop og jazz) til at sætte gang i de små ben. Træningen er opbygget efter opskriften opvarmning, fælleslege (ofte med små redskaber som tov eller bolde), fri leg på forhindringsbane og fælles afslutning (leg eller afspænding). Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med på holdet, kun lysten til at lege og bevæge sig – så skal resten nok følge efter.
Vi deltager i forårsopvisningen i Spektrum sammen med alle de andre hold fra Gymnastik Odder – her viser vi vores opvisningsprogram.
 
Træningssted: Vestermarken - gymnastiksal
 
Træningstid: Lørdag kl. 9.30-11 – dog ikke hver lørdag, ca hver tredje lørdag er fri, kalender udleveres ved sæsonstart.
 
 
Sæson: 28 uger (uge 36 – uge 15) – derudover tager vi på 2-4 skovture de efterfølgende lørdage i skovene omkring Odder, hvor vi skal finde små stentrolde: en slags natur-gymnastik-skattejagt.
 
Pris: 975,- kr.
 
Instruktør: Ragnhild Kvist Sørensen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Krudtuglerne, 4-6 år (krut)
Krudtuglerne er et hold for piger og drenge i alderen 4-6 år, som har lyst til leg, hop og gymnastik i en time om ugen. Vi fokuserer på gymnastikken på en sjov og lærerig måde, og vi lærer børnene at bevæge sig gennem leg. Sanser, motorik og bevægelse vil være i fokus hele sæsonen, men mest af alt skal vi gi den gas.
Træningen vil som hovedregel være bygget op med en startleg, lidt opvarmning, en redskabsbane og afslutning.
I slutningen af sæsonen deltager vi i foreningens opvisning i Spektrum, som er en hyggelig og spændende dag for både børn og forældre. Så hvis dit barn er frisk på sjov gymnastik og leg, så er Krudtuglerne lige noget for dem.
 
Der skal forventes en mindre ekstraudgift til holdtøj, til bl.a. opvisningen. 
 
Træningssted: Vestermarken - gymnastiksal
 
Træningstid: Mandag kl. 16.30 - 17.30
 
Sæson: 28 uger (uge 36 til uge 15)
 
Pris: 950,- kr.
 
Instruktør: Kristine Svane
 
Forældretrænere: Mette/Henrik, Michelle, Kim, Cecilie/Nick
 
Hjælpeinstruktør: Helene Guldmann Pedersen 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Dynamitterne, 5-8 år (dymi)
Dynamitterne er et stort springhold for drenge og piger mellem 5-8 år.
Vi er mange på holdet - så der er fart på!
Vi arbejder ud fra principperne i Kvalitet I Børnegymnastikken (KIB), hvor gymnasterne får en oplevelse af at "kunne selv" og instruktørerne vejleder og guider istedet for at slæbe .
Vi vil altid opdele gymnasterne i mindre grupper efter alder/niveau. Vores træning vil altid indeholde en kort og effektiv opvarmning, derefter 5-6 forskellige springstationer hvor gymnasterne har korte intervaller, for at fastholde deres interesse.
Træningen slutter med 5 min. afslapning til stille musik og en farvel raket.
 
Der vil være en ekstra udgift til en weekendtræning med overnatning i løbet af efteråret på ca. 100 kr. plus en opvisningsdragt til max 200 kr.
 
Træningstid: Mandag kl. 16.00 - 17.30
 
Træningssted: Spektrum - Multihallen
 
Sæson: 28 uger (uge 36 - uge 15)
 
Pris: 1075,- kr.
 
Instruktører: Dennis Kragh Thomsen og Mette Holtegård Jensen
 
Hjælpeinstruktører: Thea Sørensen, Sofie Nielsen, Mikkeline Birch, Olivia Massey, Emma Løwenstein, Sofie Stobbe, Caroline Sejersen, Mia Laskie, Karoline Sørensen, Leah Hornstrup Kjær
 
Forældretrænere: Tove Baunsø, Sol Holmgaard, Barbara Jakobsen, Josefine Larsen
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Springraketterne, 8- 11 år (spr)

 Er du vild med springgymnastik, og elsker du at udfordre dig selv? Så er Springraketterne lige noget for dig. Vi arbejder med elementer fra grundgymnastikken og bygger springene op fra bunden. Vi har fokus på sikkerhed og springteknik. Alle piger og drenge i alderen 8- 11 år kan gå på holdet, og hvis man har gået til springgymnastik før, så er det en fordel.

Holdet deltager i to -tre opvisninger til foråret sammen med Rytmeraketterne, hvor vi også vil lære to - tre små serier, vi skal vise til opvisningerne. Vi har to fælles træninger med Rytmeraketterne, og holdplanen er lagt, så du kan gå på både Springraketterne og Rytmeraketterne.
Kontingent dækker træning, og derudover vil der være udgifter til opvisningstøj og ekstra weekendtræning.
 
Sæson: 28 uger (36-15)
 
Træningssted: Spektrum Multihallen
 
Træningstid: Mandag kl. 17.30 - 19.00
 
Pris: 1075,- kr.
 
Max. deltagerantal: 40
 
Instruktører: Malene Enevold, Nete Dalhoff, Pia Lykkegaard
 
Forældretrænere: Christina Franklin, Henriette Høyer
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Rytmeraketterne, 8-11 år (ryr)
Er du vild med rytmisk gymnastik, og kan du ikke stå stille når musikken spiller? Så er Rytmeraketterne holdet for dig!
Vi arbejder med alle de gode ting fra rytmegymnastikkens verden, vi har det sjovt og laver serier til fed musik. I løbet af sæsonen prøver vi kræfter med et redskab, vi skal bruge til opvisningen. Kom og vær med! Alle i alderen 8- 11 år kan gå på holdet, og du behøver ikke at have gået til gymnastik før. Holdet deltager i to til tre opvisninger til foråret sammen med Springraketterne, og vi har to fællestræninger med dem i løbet af sæsonen. Holdplanen er lagt, så du kan gå på både Springraketterne og Rytmeraketterne.
Kontingentet dækker træning. Derudover er der udgifter til opvisningsdragt, ekstra weekendtræning og et håndredskab.
 
Træningssted: Skovbakken - boldhal
 
Tid: torsdage kl. 17.00 - 18.30
 
Sæson: 28 uger (uge 36 - uge 15) 
 
Pris: 1075,- kr.
 
Instruktører: Lise Buttle Eskildsen, Sara Dalum, Kirstine Wulff Nielsen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Rytmentum, 12- 14 år (ryt)
Rytmentum er for dig, der er vild med rytmisk gymnastik og dans. Har du gået til gymnastik eller dans før eller er du bare klar på at blive udfordret og lære nyt, så er Rytmentum noget for dig! Vi skal arbejde med forskellige stilarter, styrke og udtryk og sammensætte et fedt opvisningsprogram. Vi lægger vægt på et godt fællesskab og smil på læben til hver træning.
Holdet deltager i ca. 4- 5 opvisninger, og der skal påregnes ekstra udgifter til opvisningstøj.
 
Tid: Torsdag kl. 18.30 - 20.00
 
Sted: Skovbakken - boldhal
 
Sæson: 28 uger ( uge 36 til uge 15)
 
Pris: 1075,- kr.
 
Instruktører: Mia Buttle Eskildsen, Marie Andersen, Therese Overgaard
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

eXo, 15-22 år (eXo)
eXo er holdet for den øvede rytmegymnast, der har erfaring fra gymnastik eller dans og ønsker at dygtiggøre sig inden for rytmisk gymnastik og dans.
Til træningerne skal vi lave rytmiske sekvenser, styrke og nørde igennem. Så er du klar på at blive udfordret og samtidig være med til at skabe en fed stemning på holdet, så er eXo noget for dig! 
Holdet deltager i ca. 5-6 opvisninger, og der skal påregnes ekstra udgifter til opvisningstøj.
 
Træningstid: Onsdag kl. 18.00 - 19.30
 
Træningsted: Skovbakken, gymnastiksal
 
Sæson: 28 uger (uge 36 til uge 15)
 
Pris: 1125,- kr.

Instruktører: Hanne Hyltoft Andersen 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Juniorholdet, 11-16 år (gojr)
Juniorholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig som gymnast indenfor spring, teknik, styrke og rytme. Holdet er et målrettet spring/rytmehold for både drenge og piger i alderen 11- 16 år, og der forventes at du møder op til træningerne med masser af energi og lysten til at lære nyt. Vi vil springe skiftevis på bane og trampet og i starten fokusere meget på de basale teknikker indenfor spring. Vi arbejder hen imod et sammensat og fedt opvisningsprogram. I marts og april vil holdet deltage i opvisninger rundt i landet.
 
Sæson: 40 uger (uge 33 til uge 25)
 
Træningssted: Spektrum Multihallen
 
Træningstid: Torsdag kl. 17.00 - 19.00
 
Pris: 2000,- kr.
 
Der forventes ekstra udgifter til foreningsdragt, opvisningsdragt og weekendtræninger. Prøvetræning torsdag d. 16. august
Vi glæder os til en fed sæson!
 
Instruktører: Laura Liboriussen, Katrine Larsen, Sebastian Ravn, Anne Nissen, Josefine Starcke
Hjælpeinstruktører: Emilie Basse, Josefine Haahr, Louise Haahr
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Performance Team, 12-17 år (gopt)
Performance Team
Performance Team (PT) er et udtaget spring- og rytmehold for øvede gymnaster (drenge og piger) i alderen 12- 17 år. Der lægges stor vægt på den enkelte gymnasts udvikling.
PT vægter det sociale sammenhold højt, hvilket styrkes gennem sociale arrangementer. PT arbejder på at komme på en udlandstur sommeren 2019, det håber vi meget lykkes.
Det forventes at gymnasterne mestre de grundgymnastiske disipliner både ift. spring og rytme, derfor arbejder der med udvikling af sværere spring og finpudsning af teknik.
På holdet arbejders der hen imod forårssæsonen, hvor der vil være en del opvisninger rundt om i Danmark. Det forventes man deltager i opvisningerne.
Der skal forventes et par weekendtræninger i løbet af foråret samt et par opvisningsweekender.
Der vil være ekstra udgifter til holdtrøje, opvisningstøj, weekendtræninger og evt. udenlandstur til sommer.
 
Træningstid: Mandag og torsdag kl. 19.00 -21.00
 
Træningssted: Spektrum
 
Sæson: 40 uger (uge 33 - uge 25)
 
Pris: 2.600,- kr.
 
Instruktør: Anna Flink, Caroline Wolff, Christina Møller, Magnus Madsen og Sarah Schouby
 
Hjælpeinstruktør: Sebastian Baltzer Thomsen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SMS Teamgym (smstg)
SMS – mor & far • årgang 2012 – 2014
Springholdet for nogle af vores mindste springere, hvor mor eller far er med. ”SMS” står for ”Små, Men Seje”, og de er fra årgang 2012 og 2014. Holdet er for børn, der aldrig har prøvet gymnastik før og dem, der står på hovedet og elsker havetrampolinen mere end deres Ipad.
Sæsonen følger skoleåret, hvilket betyder, at vi kun holder pause i skolernes ferier. Der er forventet ekstra udgifter til opvisningsdragt.
”SMS – mor & far” er et springgymnastikkoncept, som er udviklet af Gymnastik Odder. Konceptet er bygget op omkring følgende fokuspunkter:
- børn og forældre skal hygge, lære, lege og svede sammen i de lækreste redskaber
- fællesskabet mellem børn og forældre er vigtig for motivation og indlæring
- børn skal møde den rigtige teknik fra dag ét, så øger de deres kompetencer bedst og hurtigst
På ”SMS – mor & far” er forældrene vigtige. Børn elsker at lege og lære sammen med deres forældre. Vi tror på, at hvis forældre ved noget om deres børns sport, så bliver glæden, legen og læringen større. Både i gymnastiksalen og i hjemmet.
På ”SMS – mor & far” bygger vi alle spring op fra bunden. Vi har 100% styr på springgymnastikkens ABC, og arbejdes os frem efter en rød tråd. Der skal være plads til alle – både dem, der næsten kan lave en koldbøtte, og dem, som kan lave en vejrmølle selv.
 
Tid og sted: Søndag kl. 09:00 – 10:15 i Spektrum multihal
 
Sæson: 40 uger fra uge 33 til uge 25
 
Pris: 1.400,- kr.
 
Træner: Emmelie Bak Ulriksen, Mads-Ole Bak, Benjamin Buttle Eskildsen, Mick Ørting, Rasmus Stobbe, Jonas Christensen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Micro TeamGym, årg. 2009-2012 (mict)

Konkurrencegymnastik for de mindste, fra årgang 2009 - 2012, hvor der er optagelsesprøve. Holdet er for gymnastikbørn, der har lyst til at lære meget gymnastik og er særligt motiveret herfor. Træningen vil både indeholde spring og rytme.       Holdet deltager ved Regionsmesterskaber, Forbundsmesterskaber og evt. Danmarksmesterskaber. 

Kontingentet dækker ugentlige træninger, og der udover kommer der udgifter til klub træningsdragt, konkurrencedragt og konkurrencelicens, træningsweekender samt konkurrencer og stævner.
 
Tid:
Tirsdag kl. 16.30 - 18.30, spring
Torsdag kl. 16.30 - 18.00, rytme
Fredag kl. 16.30 - 18.30, spring
 
Sted: Spektrum
 
Rytme er på Vestskolen af deling Vestermarken uge 33, 34 & 35 
 
Sæson: 40 uger (uge 33 til uge 25), uge 33 er fortræning & uge 34 er optagelse
 
Pris: 3.900,- kr.
 
Instruktører: Mick Ørting, Benjamin Buttle Eskildsen, Heidi Schmidt
  
Hjælpeinstruktører: Mathilde Jul Sørensen, Vilde Victoria Schmidt Ørting, Juliane Buttle Eskildensen, Julie Uhrskov og Kathrine Uhrskov
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Mini TeamGym, årg. 2006-2008 (minit)
TeamGym for de yngre gymnaster, der har lyst til at lære meget gymnastik (både spring & rytme), styrketræning og socialt samvær. Kendetegnende for gymnaster på Teamgym Odder er, at de er villige til at gøre en ekstra indsats til hver træning samt lave styrketræning i deres fritid. Børnene har fra 1 til 6 års erfaring med TeamGym. Holdet er for børn fra 10 - 13 år, der øver spring som kraft-salto, rondat-flik-baglænder (mv.) og salto med skruebevægelser i trampolin.
Sæsonen starter med fortræning i uge 33 og udtagelse i uge 34.

Sæsonen følger skoleåret, hvilket betyder, at vi kun holder pause i skolernes ferier.
Der forventes ekstra udgifter til: foreningsdragt, konkurrencedragt, weekendsamlinger samt deltagelsesgebyr og transport ved diverse konkurrencer samt konkurrencelicens.
 
Sæson: 40 uger (uge 33 til uge 25) uge 34 er udtagelse
 
Pris: 4.200,- kr.
 
Tid: Tirsdag kl. 16:30-19:00(rytme), onsdag kl. 17:00-19:00 (spring) og søndag kl. 10:00-12:30 (spring)
 
Sted: Spektrum Multihallen
 
Instruktører: Daniel Them, Malene Klougart og Rasmus Stobbe
Hjælpeinstruktør: Laura Langsted og Marie Hessellund
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Junior Teamgym, årg. 2002-2005 (jrt)
 
Junior TeamGym er for øvede gymnaster (både drenge og piger), der har lyst til at nørde & lære meget gymnastik (både spring & rytme), styrketræning og socialt samvær. Kendetegnende for dem alle er, at de er villige til at gøre en ekstra indsats til hver træning samt lave styrketræning i deres fritid.
Holdet er for de gymnaster, som har gået til springgymnastik i flere år.  
De sidste sæsoner har vi oplevet en stor udvikling i vores juniorgruppe – både drenge og piger. Gruppen har flere gymnaster med landsholdsdrømme, enten i TeamGym regi eller i Powertumbling regi, og flere af vores gymnaster har været eller er udtaget til de forskellige landsholdsbruttotrupper.
Træningsmiljøet er bygget op af gode træningsfaciliteter, stor motivation, engagement, fællesskab og et kvalitetsbevidst trænerteam, der hjælper med at omsætte gymnastikdrømme til virkelighed. 
Sæsonen følger skoleåret, hvilket betyder, at vi kun holder pause i skolernes ferier.
Der er forventet ekstra udgifter til holddragt, opvisnings- & konkurrencedragt og transport og deltagelsesgebyr ved konkurrencer mm.
Konkurrencelicens betales af gymnasterne selv ud over kontingent.
 
Træningstid og sted:
Tirsdag: Spektrum kl. 18.30 – 21:00 (teknik- & springtræning)
Torsdag: Spektrum/Vestermarken kl. 18:00 – 20:30 (serie- & moment træning)
Fredag: Spektrum kl. 18:30 – 20.30 (teknik- & springtræning)
 
Rytmetræning uge 33,34 & 35 er på Vestskolen afdeling Vestermarken
 
Fortræning og optagelse uge 33 

Sæson: 40 uger (uge 33 til uge 25)
 
Pris: 4.500,- kr.

Instruktører: Mick Ørting, Heidi Schmidt, Jonas Christensen og Frederik Gottzcoll

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Rytmedamer (ryd)


Holdet er for voksne kvinder, der har lyst til at arbejde med rytmisk gymnastik.
Det kræver ingen forudsætninger, blot man har lyst til at være en del af et hold, hvor vi træner opvisningsgymnastik. Vi skal have det sjovt samtidig med at vi træner balance, styrke, koordination og udholdenhed og selvfølgelig serier, som skal vises frem ved forårets opvisninger. Der er muligvis ekstra træning i foråret, nærmere info om det på holdet. Holdet deltager i to opvisninger, og der er evt. udgift til opvisningstøj

Sæson: 28 uger (uge 36 - uge 15)
 
Træningssted: Skovbakken - boldhal
 
Træningstid: Mandag kl. 19.00 - 20.30
 
Pris: 1125 kr.

Instruktør: Marian Holst Petersen, tlf.: 2032 0297
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionsdamer (mod)
 
Her er holdet, hvor du i hyggeligt samvær får sved på panden og alle kroppens muskler godt arbejdet igennem. I løbet af sæsonen skal vi arbejde med små sekvenser/serier, hvor smidighed, styrke, kondition og balance bliver udfordret.
Vi skal arbejde med Redondo bolde, forskellige bevægelsesformer, udstrækning og afspænding. Det eneste der kræves for at deltage er gode lattermuskler og et godt humør.
 
Sæson: 28 uger (uge 36 - uge 15)
 
Træningssted: Skovbakken - boldhal
 
Tid: Tirsdag kl. 19.00 - 20.00
 
Pris: 1000 kr.
 
Instruktør: Hanne Appel
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Herreholdet (hrh)
Der kræves ingen særlige gymnastiske forudsætninger. Blot at du har lyst til at røre dig, få sved på panden og give den gas. Vi arbejder med styrke, kondition og simple koordinationsøvelser - tilpasset mænd. Alt sammen krydret med godt humør og et godt grin. Vi lægger vægt på, at man deltager på det niveau man kan, så alle kan være med.
 
Vi arbejder hen imod at deltagerne styrker alle kroppens funktioner og dermed bevarer evnen til at kunne leve et aktivt liv og kunne deltage i alle de gøremål og aktiviteter man ønsker sig.
Vi deltager i forårsopvisningen i Spektrum, hvor vi viser et lille udsnit at det vi laver i løbet af sæsonen. Der er ikke pligt til at deltage i opvisningen.
Der skal påregnes ekstraomkostninger til juleafslutning og sæsonafslutning, hvor vi spiser sammen, hygger og synger et par sange.

Træningssted: Skovbakken - boldhal
 
Træningstid: Tirsdag kl. 17.00 - 18.00
 
Sæson 28 uger (uge 36 til uge 15)
 
Pris: 1000 kr.
 
Instruktører: Winie Kristensen og Charlotte Kolby Madsen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aktiv for sjov (akfs)
Holdet er for kvinder og mænd i alderen 18-99 år med særlige behov fra fx Fabos og Åhusene. Målet med dette hold er at skabe et fællesskab, hvor glæden ved musikken og bevægelsen er drivkraften. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, man kan nemlig godt danse og spille bold, selvom man sidder i kørestol. Vi laver blandt andet rytmisk gymnastik, spiller badminton med balloner og øver os i luftguitar: træningen er altid differentieret, så alle kan være med. Hvis gymnasten har ledsager med, deltager disse også i træningen.
Vi deltager i forårsopvisningen i Spektrum sammen med alle de andre hold fra Gymnastik Odder.
Der vil være en merudgift til opvisningst-shirt på ca. 60 kr.
 
Træningssted: Vestermarken - gymnastiksal
 
Træningstid: Tirsdag kl. 16.30- 17.30
 
Sæson: 28 uger (uge 36 – uge 15)
 
Pris: 600 kr.
 
Instruktør: Ragnhild Kvist Sørensen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

GOKFT (gyft)

Gymnastik Odder Kettlebells og Fysisk Træning (GOKFT)

Vi træner bevægelse i form af hop, sprint, kravl, balance, håndstand, mobilitet og kettlebells. Det er vigtigt for os, at der er plads til alle uanset hvilken form du er i!

Alder/køn: M/K over 15 år
 
Sæson: 40 uger (uge 33 til uge 25)
 
Træningstid: Tirsdag og Torsdag kl. 19.00 - 20.30 

Træningssted: Spektrum og Vestermarken. Torsdag skiftevis på Vestermarken og  i Spektrum
 
Pris: 2000 kr.
 
Instruktører: Benjamin Eskildsen og Christian Rosenberg 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

GOKFT (1 træning/uge) (gyft2)

Gymnastik Odder Kettlebells og Fysisk Træning (GOKFT)

Vi træner bevægelse i form af hop, sprint, kravl, balance, håndstand, mobilitet og kettlebells. Det er vigtigt for os, at der er plads til alle uanset hvilken form du er i!

Bemærk at denne tilmelding er for én ugentlig træning! Du vælger selv hvilken ugedag du ønsker at træne.
 
Alder/køn: M/K over 15 år
 
Sæson: 40 uger (uge 33 til uge 25)
 
Træningstid: Tirsdag eller Torsdag kl. 19.00 - 20.30 

Træningssted: Spektrum og Vestermarken. Torsdag skiftevis på Vestermarken og  i Spektrum
 
Pris: 1000 kr. for én ugentlig træning
 
Instruktører: Benjamin Eskildsen og Christian Rosenberg 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SMART træning (smart)

Gymnastik Odder udbyder SMART træning - træning af din hjerne igennem fysisk aktivitet. Holdet starter onsdag d. 9. januar 2019

Vi ved alle, at det er vigtigt at holde kroppen stærk og sund, men vidste du at det er lige så vigtigt at holde hjernen i form?
Det er muligt at træne, forme og udfordre hjernen lige så meget, som vi kan med kroppen. Vi er rigtig gode til at skabe rutiner. Gøre de samme ting på den samme måde - igen og igen. Vi bliver gode til helt specifikke ting- og glemmer de tusinde andre ting vi kan. Helt ubevidst gør vi hjernen lidt doven - og lige så ubevidst følger kroppen og nervesystemet med. 
Det SMARTE er, at hjernen kan trænes. At vi med de helt rigtige øvelser kan skærpe vores hukommelse. Styrke vores balance og koordinationsevne. Gøre os til effektive beslutningstagere, mindske stress og forbedre vores syn, så vi bliver bedre til at styre vores bevægelser.
SMART træning er et tilbud til alle mennekser, der ønsker at udvide hjernens kapacitet, gøre den hurtigere og mere fleksibel. Vi træner hjernen via balance, koordination, orientering, samsyn, hukommelse og opmærksomhed. 
Jeg har DGIs SMART træner uddannelse, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et 28 ugers grundforløb med effektiv, udfordrende og sjov hjernebaseret træning.
Sæson: 28 uger (uge 36 til uge 15)
 
Træningssted: Skovbakken - spejlsal
 
Træningstid: Onsdag kl. 19.00 - 20.00
 
Pris: 1000 kr.
 
Instruktør Marianne Christensen, 25 48 88 88 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Qigong (qig)
 
Qigong er ældgamle kinesiske helseøvelser, som både virker forebyggende, styrkende og helbredende. Qigong er at arbejde med energien og åndedrættet. Qigong er lette, blide, rolige bevægelsesmønstre, der bla. styrker muskler, sener, knogler, nerver og blodcirkulationen. Qigong forbedrer balancen, koordination, koncentration og focus. Qigong er dejligt at udføre og kræver kun lysten ti lat prøve. Jeg er uddannet Qigonginstruktør og jeg har undervist i i flere år.
Målet er at styrke kroppen, få ny energi og få kendskab til kroppen og dens muligheder.Måske vi deltager i opvisning.
 
Tid: tirsdage kl. 18.00 - 19.00
 
Sted: Skovbakken - spejlsal
 
Sæson: 28 uger (uge 36 - uge 15)
 
Max. deltagerantal: 15- 20
 
Pris: 1000 kr.
 
Instruktør: Inger Marie Broch Pedersen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Naturtræning (nat)
Frisk luft, vind i håret, ilt til hjernen og sved på panden - det er Naturtræning!
Et holdtilbud til dig som vil bruge skoven og naturen som træningssal.
Træning i naturen styrker den fysiske og mentale sundhed, og det at være i naturen virker både afstressende og giver ny energi.
Vi laver effektiv og sjov træning, hvor vi benytter naturens egne redskaber såsom træer, stubbe og skråninger til at udfordre balance, koordination, styrke og puls.
Det er et træningsfællesskab med højt til loftet - alle kan være med.
 
Vi træner udendørs uanset vejr og vind, så husk passende påklædning.
Sæson: uge 14 til uge 26
 
Træningstid: tirsdage kl. 16.30 - 17.45. Opstart tirsdag d. 2. april.
 
Træningssted: Vejlskoven i Odder
 
Pris: 350 kr.
 
Instruktører: Marie Broch (mariebroch@hotmail.com)
                   Lone Langsted (hus13@vennepunktet.com)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)