Corona-retningslinjer

Retningslinjer for sæsonopstart i Gymnastik Odder 21/22
For at sikre at Gymnastik Odder følger myndighedernes regler og anbefalinger, lister vi her de retningslinjer, som skal følges for at kunne være en del af Gymnastik Odder.

Både som instruktører, bestyrelse, medlemmer og forældre, er vi nødt til at overholde nogle retningslinjer, så vi sammen kan holde Corona-smitten under kontrol og dyrke idræt på en forsvarlig måde – det er vores fælles ansvar.

Retningslinjerne opdateres løbende her

Vi følger udviklingen og opdaterer løbende, såfremt der kommer ændringer i retningslinjerne.

For en god ordens skyld gør vi også opmærksomme på, at retningslinjerne nedenfor ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes og Rigspolitiets anvisninger, ligesom øvrig lovgivning er gældende.

Retningslinjer for medlemmer og forældre:
Respekter og efterlev de specifikke anvisninger fra forening og instruktør

Husk god hygiejne før, under og efter træning.

Hjælp gerne til ved rengøring og afspritning af redskaber.

Retningslinjer for instruktører:

Redskaber skal som minimum rengøres efter endt træning med vand og sæbe.

Springere skal før og efter en springsession spritte deres hænder af. Opstil derfor afspritningsmuligheder i forbindelse med springaktiviteter.

Du skal have sprit til rådighed, så du jævnligt igennem en træning kan afspritte hænder. Du er den, der er i berøring med flest kontaktpunkter og potentielt også i fysisk kontakt med dine deltagere.

Sikr, at deltagerne er informeret om ovenstående råd og anbefalinger.